ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής
Όροι και Προϋποθέσεις
Όροι και Προϋποθέσεις
 

Όροι & Συνθήκες diamond.com.gr 

Εφαρμογή των όρων χρήσης-σύμβαση

Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω της ιστοδελίδας diamond.com.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. 

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται:

εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στην diamond.com.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την Health Avenue  με σχετική επιβεβαίωση παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της diamond.com.gr, εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας. Υποχρεούστε να ελέγξτε την επιβεβαίωση παραγγελίας και ενημερώστε αμέσως την diamond.com.gr (το αργότερο εντός μίας ώρας από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης επιβεβαίωσης παραγγελίας) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην επιβεβαίωση παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την σύμβαση.
μέσω εκτύπωσης της φόρμας παραγγελίας και αποστολής αυτής με φαξ στα γραφεία μας και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την diamond.com.gr με σχετική τηλεφωνική επιβεβαίωση εφόσον δεν παρουσιάζουν λάθη.
 

Έξοδα αποστολής

Το ύψος των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την diamond.com.gr και παρουσιάζεται με αναλυτικό τρόπο στην ιστοσελίδα της. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την απόσταση και τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής για να ολοκληρωθεί η παραγγελία του. Εφόσον δεν συμφωνείτε με τα έξοδα αποστολής ή επιθυμείτε αλλαγή του χρόνου παράδοσης, δικαιούστε εντός μίας ώρας απο την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

 Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε παγκοσμίως. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται είναι κατά προσέγγιση.

Επιστροφες

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και παντα μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικως  2106724766) αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός 3 ημερών. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής θα σας αποσταλεί η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων θα πιστωθείτε για επόμενη αγορά. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

 Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων

Η diamond.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύσει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα