ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Τρόποι Πληρωμής - Αποστολής
Όροι και Προϋποθέσεις
Προφίλ
 

H Εταιρεία προϊόντων καθαρισμού DIAMOND ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί προσωπική εταιρεία του κ. Παναγιωτόπουλου Παναγιώτη, η οποία εδρεύει στην Αθήνα και διατηρεί υποκατάστημα στο Πύργο Ηλείας.

Κυρίαρχη δραστηριότητα της αποτελεί η παρασκευή και η διάθεση χημικών προϊόντων καθαρισμού. Τα προϊόντα αυτά καλύπτοντας πλήρως το φάσμα των απαιτήσεων τόσο της επαγγελματικής όσο και της οικιακής χρήσης απορρυπαντικών, δίνονται να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες απορρύπανσης σ’ όλους τους τομείς, όπου αυτή κρίνεται απαραίτητη, στο σπίτι, την επαγγελματική στέγη και την βιομηχανία.

Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνονται καθαριστικές σκόνες για πλυντήρια ρούχων και πιάτων, καθώς και λευκαντικές σκόνες, υγρά απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης, χλώριο διαφόρων τύπων, απορρυπαντικά για το αυτοκίνητο, απορρυπαντικά για εργαστήρια και νερό υψηλής καθαρότητας κατάλληλο για εργαστηριακή χρήση. 

Επίσης η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού των κέντρων μαζικής εστίασης, καθώς και στην ανάληψη service επαγγελματικών μηχανημάτων και συσκευών ηλεκτρισμού και αερίου.

Η DIAMOND διαθέτει τα προϊόντα της στην Αττική με ιδιόκτητα αυτοκίνητα και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω αντιπροσώπων, ενώ επίσης πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα προϊόντα καθαρισμού DIAMOND διακρίνονται για τη άριστη ποιότητα τους και καθιστούν την εταιρεία μας μία από τις πιο ανταγωνιστικές φίρμες στον κλάδο τους.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα